Ik wil een vakman: inhuren worden

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Leeuwarden

Direct een offerte aanvragen

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Leeuwarden

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw keuken te plaatsen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Leeuwarden om de keuken van uw woning perfect te plaatsen? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Leeuwarden, De Vakman Sjoerd Koster. Hij neemt u graag het plaatsen van uw keuken uit handen. De Vakman Sjoerd Koster heeft veel ervaring met het plaatsen en renoveren van keukens. Uiteraard kan deze specialist in keukenrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw keuken.

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Leeuwarden | De Vakman Sjoerd Koster

 

Klusbedrijf uit Leeuwarden specialist in keuken plaatsen

De Vakman Sjoerd Koster geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in het plaatsen van uw keuken kunt u terecht bij De Vakman Sjoerd Koster, klusbedrijf uit Leeuwarden. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en een centrale brancheorganisatie. De Vakman Sjoerd Koster heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en is VLOK erkend klussenbedrijf. Hierdoor krijgt u op alle werkzaamheden die De Vakman uitvoert conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Leeuwarden doet meer dan plaatsen keukens

Klusbedrijf in Leeuwarden is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het plaatsen van keukens heeft De Vakman Sjoerd Koster veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van keukens, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk en het maken van meubels of interieurs op maat of het plaatsen van ramen, deuren en hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het plaatsen van keukens ook een complete verbouwing van badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Sjoerd Koster uit Leeuwarden.

 

Lees meer over De Vakman Sjoerd Koster uit Leeuwarden

 

Direct contact mail s.koster@devakman.info of bel 06 - 50 60 24 61

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Leeuwarden | De Vakman Sjoerd Koster