Ik wil een vakman: inhuren worden

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Amersfoort

Direct een offerte aanvragen

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Amersfoort

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw keuken te plaatsen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Amersfoort om de keuken van uw woning perfect te plaatsen? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Amersfoort, De Vakman Johan Houtveen. Hij neemt u graag het plaatsen van uw keuken uit handen. De Vakman Johan Houtveen heeft veel ervaring met het plaatsen van keukens. Uiteraard kan deze specialist in keukenrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw keuken. Kortom een klusbedrijf in Amersfoort als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Johan Houtveen krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Amersfoort | De Vakman Johan Houtveen

 

Klusbedrijf uit Amersfoort specialist in keukens plaatsen

Voor een betrouwbare specialist in het plaatsen van uw keuken kunt u terecht bij De Vakman Johan Houtveen, klusbedrijf uit Amersfoort. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman . De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en hij geeft minimaal één jaar garantie op de uitgevoerde klussen. Als Keurmerkhouder Kwaliteitsvakman wordt De Vakman Johan Houtveen jaarlijks gecontroleerd om te kijken of hij voldoet aan de eisen van het Keurmerk Kwaliteitsvakman.

Klusbedrijf uit Amersfoort doet meer dan het plaatsen van keukens

Klusbedrijf in Amersfoort is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het plaatsen van keukens heeft hij veel ervaring met het onderhouden, plaatsen en plaatsen van keukens, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, timmerwerk, schilderwerk en loodgieterwerk, verschillende elektra klussen en het plaatsen van ramen, dakramen en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het plaatsen van keukens ook een complete verbouwing van badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Johan Houtveen in Amersfoort

 

Lees meer over De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort

 

Direct contact mail j.houtveen@devakman.info of bel 06 - 14 91 49 60

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Amersfoort | De Vakman