Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Meubelmaker in Leeuwarden

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Meubelmaker in Leeuwarden

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om meubels te maken? Bent u op zoek naar een professionele meubelmaker in Leeuwarden om de door u gewenste meubels op maat te maken? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Leeuwarden, De Vakman Sjoerd Koster. Hij neemt u graag uw het meubels maken uit handen. Als meubelmaker heeft De Vakman Sjoerd Koster kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. U kunt hem inhuren voor het op maat maken van binnen- en buitenmeubel, keukens of interieurs. Uiteraard kan deze meubelmaker u ook van dienst zijn met vakkundig advies of offerte voor overige kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Leeuwarden als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Sjoerd Koster krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs

 

Klusbedrijf en Meubelmaker in Leeuwarden | De Vakman Sjoerd Koster

 

Klusbedrijf in Leeuwarden ook Meubelmaker

Klusbedrijf en meubelmaker uit Leeuwarden | De Vakman Sjoerd KosterVoor een betrouwbare meubelmaker in Leeuwarden kunt u terecht bij De Vakman Sjoerd Koster. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Sjoerd Koster heeft jarenlange ervaring als meubelmaker en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Leeuwarden meer dan alleen Meubelmaker

Klusbedrijf uit Leeuwarden is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als meubelmaker heeft De Vakman Sjoerd Koster veel ervaring met het meubels maken van diverse materialen, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, houtrotherstel, isoleren, traprenovatie, woningaanpassing en het maken van interieurs op maat of het plaatsen van ramen, deuren, vloeren en hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Sjoerd Koster is naast meubelmaker de juiste persoon voor ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Sjoerd Koster uit Leeuwarden

 

Lees meer over De Vakman Sjoerd Koster uit Leeuwarden

 

Direct contact mail s.koster@devakman.info of bel 06 - 50 60 24 61

Klusbedrijf en Meubelmaker in Leeuwarden | De Vakman Sjoerd Koster