Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Meubelmaker in Amsterdam

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Meubelmaker in Amsterdam

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om meubels te maken? Bent u op zoek naar een professionele meubelmaker in Amsterdam om de door u gewenste meubels op maat te maken? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Amsterdam, De Vakman Wladimir Jordanov. Hij neemt u graag het maken van meubels uit handen. Als meubelmaker heeft De Vakman Wladimir Jordanov kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. U kunt hem inhuren voor het op maat maken van binnen- en buitenmeubels, keukens of interieurs. Uiteraard kan deze meubelmaker u ook van dienst zijn met vakkundig advies of offerte voor overige kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Amsterdam als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Wladimir Jordanov krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Meubelmaker in Amsterdam | De Vakman Wladimir Jordanov

 

Klusbedrijf in Amsterdam ook Meubelmaker

Klusbedrijf en Meubelmaker in Amsterdam | De Vakman Wladimir JordanovVoor een betrouwbare meubelmaker in Amsterdam kunt u terecht bij De Vakman Wladimir Jordanov. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Wladimir Jordanov uit Amsterdam heeft jarenlange ervaring als meubelmaker en interieurbouwer en heeft zijn sporen verdient met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Amsterdam meer dan alleen Meubelmaker

Klusbedrijf uit Amsterdam is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als meubelmaker heeft De Vakman Wladimir Jordanov veel ervaring met het maken van meubels van diverse materialen, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stucadoorswerk, installatiewerk, elektra, CV, houtrotherstel, traprenovatie, beglazing, bestrating, dakwerk, interieurbouw, meubels maken, winkelinrichting, wandafwerking en het plaatsen dakbedekking, dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het maken van meubels ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een vrijbljivende offerte aan bij De Vakman Wladimir Jordanov

 

Lees meer over De Vakman Wladimir Jordanov uit Amsterdam

 

Direct contact mail w.jordanov@devakman.info of bel 06 - 43 03 42 39

Klusbedrijf en meubelmaker in Amsterdam | De Vakman Wladimir Jordanov