Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Elektricien in Reeuwijk

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Elektricien in Reeuwijk

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om uw elektra te vervangen of te plaatsen? Bent u op zoek naar een professionele elektricien in Reeuwijk om de elektra van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Reeuwijk, De Vakman Martijn Coors. Hij neemt u graag uw elektrawerk uit handen. Als elektricien heeft De Vakman Martijn Coors kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. Uiteraard kan deze elektricien u ook van dienst zijn met vakkundig vrijblijvend advies. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Martijn Coors krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klusbedrijf en Elektricien in Reeuwijk | De Vakman Martijn Coors

Klusbedrijf in Reeuwijk ook Elektricien

Klusbedrijf en Elektricien in Reeuwijk | De Vakman Martijn CoorsVoor een betrouwbare elektricien in Reeuwijk kunt u terecht bij De Vakman Martijn Coors. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is Keurmerkhouder Kwaliteitsvakman. De Vakman Martijn Coors heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde elektra klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en heeft een Keurmerk met waterdichte garantievoorwaarden en nakomingsgarantie. Op alle werkzaamheden die De Vakman uitvoert krijgt u conform de algemene voorwaarden minimaal één jaar garantie. Zijn werkzaamheden worden jaarlijks gecontroleerd om te kijken of hij voldoet aan de eisen van het Keurmerk.

Klusbedrijf Reeuwijk meer dan alleen Elektricien

Klusbedrijf Reeuwijk is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als elektricien heeft De Vakman Martijn Coors veel ervaring met elektra in uiteenlopende situaties, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, wandafwerking, installatiewerk, houtrotherstel, reparatie witgoed en het plaatsen van kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, zonnepanelen en isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast elektra en ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Martijn Coors uit Reeuwijk

 

Lees meer over De Vakman Martijn Coors uit Reeuwijk

 

Bel 06 - 41 46 61 56 of mail naar m.coors@devakman.info

 

Klusbedrijf en Elektricien in Reeuwijk | De Vakman Martijn Coors