Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Elektricien in Nijkerkerveen

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Elektricien in Nijkerkerveen

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om uw elektra te vervangen of te plaatsen? Bent u op zoek naar een professionele elektricien in Nijkerkerveen om de elektra van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Nijkerkerveen, De Vakman Chris van Lottum. Hij neemt u graag uw elektrawerk uit handen. Als elektricien heeft De Vakman Chris van Lottum kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. Uiteraard kan deze elektricien u ook van dienst zijn met vakkundig vrijblijvend advies. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Chris van Lottum krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

Klusbedrijf en Elektricien in Nijkerkerveen | De Vakman Chris van Lottum

 

Klusbedrijf in Nijkerkerveen ook Elektricien

Klusbedrijf en Elektricien in Nijkerkerveen | De Vakman Chris van LottumVoor een betrouwbare elektricien in Nijkerkerveen kunt u terecht bij De Vakman Chris van Lottum. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Chris van Lottum heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde elektra klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft minimaal één jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

 

Klusbedrijf Nijkerkerveen meer dan alleen Elektricien

Klusbedrijf Nijkerkerveen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als elektricien heeft De Vakman Chris van Lottum veel ervaring met elektra in uiteenlopende situaties, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, installatiewerk, CV, houtrotherstel, traprenovatie, dakwerk, interieurbouw, meubels maken, winkelinrichting, wandafwerking en het plaatsen dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, rolluiken, garagedeuren, zonwering, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast elektra en ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Chris van Lottum uit Nijkerkerveen

 

Lees meer over De Vakman Chris van Lottum uit Nijkerkerveen

 

Bel 06 – 29 51 16 15 of mail naar c.vanlottum@devakman.info

 

Klusbedrijf en Elektricien in Nijkerkerveen De Vakman Chris van Lottum