Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Elektricien in Amersfoort

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Elektricien in Amersfoort

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om uw elektra te vervangen of te plaatsen? Bent u op zoek naar een professionele elektricien in Amersfoort om de elektra van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Amersfoort, De Vakman Johan Houtveen. Hij neemt u graag uw elektrawerk uit handen. Als elektricien heeft De Vakman Johan Houtveen kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. Uiteraard kan deze elektricien u ook van dienst zijn met vakkundig vrijblijvend advies. Kortom een klusbedrijf in Amersfoort als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gratis offerte bij De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort

 

Klusbedrijf en Elektricien in Amersfoort | De Vakman

Klusbedrijf in Amersfoort ook Elektricien

De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.Voor een betrouwbare elektricien in Amersfoort kunt u terecht bij De Vakman Johan Houtveen. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Johan Houtveen heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde elektra klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Amersfoort meer dan alleen Elektricien

Klusbedrijf Amersfoort is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als elektricien heeft hij ervaring met elektra in uiteenlopende situaties, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, timmerwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, het plaatsen van ramen, dakramen en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast elektra en ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort.

 

Lees meer over De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort.

 

Direct contact e-mail j.houtveen@devakman.info of bel 06 - 14 91 49 60

 

Klusbedrijf en Elektricien in Amersfoort | De Vakman