Ik wil een vakman: inhuren worden

Subsidie op Groendak in Leeuwarden

Direct een offerte aanvragen

Nu groendak met subsidie in Leeuwarden

Wilt u een groendak met subsidie in Leeuwarden? U heeft zelf geen tijd of zin om een groendak te realiseren? Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Leeuwarden om een groendak op uw woning of bedrijfspand aan te brengen waarvoor u subsidie krijgt? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Leeuwarden, De Vakman Henk Bruining. Hij neemt u graag het realiseren van uw groendak uit handen. Als dakdekker heeft De Vakman Henk Bruining kennis van geschikte planten en ondergronden voor een groendak. U kunt hem inhuren voor het maken van een groendak, zowel op kleine als grote daken. Met de groendak subsidie mogelijkheid wil de gemeente Leeuwarden de aanleg van een groendak stimuleren. Deze daken zorgen voor meer groen in de stad (stadsnatuur) en gaan de opwarming van de stad door verharde oppervlakken, zoals daken, tegen. Tijdens een hevige regenbui zorgt een groendak voor minder wateroverlast.

Een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Henk Bruining krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Nu groendak met subsidie in Leeuwarden | De Vakman Henk Bruining

 

Voordelen groendak Leeuwarden

subsidie op groendak in Leeuwarden | De Vakman Henk BruiningEen groendak geeft veel voordelen. Zo heeft het een isolerende werking ('s winters warm, zomers koel), geeft minder wateroverlast, is geluidswerend , energiebesparend en geeft een natuurlijke uitstraling . Ook verhoogt het de levensduur van uw dak. Voor een betrouwbare dakdekker voor een groendak in Leeuwarden waarvoor u subsidie kunt krijgen, kunt u terecht bij De Vakman Henk Bruining. De Vakman Henk Bruining heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde dakdek klussen. Hij komt graag bij u langs om een vrijblijvende, heldere offerte voor uw groendak met subsidie te maken. Op de aanleg van een groendak door De Vakman krijgt u garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De Vakman Henk Bruining is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf

 

Dakdekker uit Leeuwarden meer dan aanleg groendak

Dakdekker van groendaken uit Leeuwarden is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als dakdekker heeft hij ervaring met het aanleggen van een groendak maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, dakbedekking, zinkwerk, loodgieterwerk en het plaatsen van dakramen en vloeren en hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Henk Bruining kan naast een groendak aanleggen ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Henk Bruining uit Leeuwarden

 

Lees meer over De Vakman Henk Bruining uit Leeuwarden

 

Direct contact mail h.bruining@devakman.info of bel 06 - 14 30 24 98

Nu groendak met subsidie in Leeuwarden | De Vakman Henk Bruining