Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Dakdekker in Leeuwarden

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Dakdekker in Leeuwarden

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te uw dakbedekking aan te brengen? Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Leeuwarden om de dakbedekking van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of te houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf en dakdekker in Leeuwarden, De Vakman Henk Bruining. Hij neemt u graag het aanbrengen van uw dakbedekking, zowel bitumen, EPDM als groene dakbedekking, uit handen. Als dakdekker heeft De Vakman Henk Bruining kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het dakbedekken van kleine en grote daken, het plaatsen van dakramen, lichtkoepels of overige lichtoplossingen. Uiteraard kan deze dakdekker u ook van dienst zijn met vakkundig advies over dakisolatie en milieuvriendelijke oplossingen. Kortom een klusbedrijf in Leeuwarden als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf en Dakdekker in Leeuwarden

 

Klusbedrijf in Leeuwarden ook Dakdekker

De Vakman Henk Bruining dakdekker en klusbedrijf uit LeeuwardenVoor een betrouwbare dakdekker in Leeuwarden kunt u terecht bij De Vakman Henk Bruining. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Henk Bruining heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde dakdekker klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf

 

Klusbedrijf uit Leeuwarden meer dan alleen Dakdekker

Klusbedrijf uit Leeuwarden is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als dakdekker heeft De Vakman Henk Bruining veel ervaring met dakbedekking op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, zinkwerk en het plaatsen van dakramen, vloeren en hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Henk Bruining kan naast dakdekken ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Henk Bruining uit Leeuwarden.

 

Lees meer over De Vakman Henk Bruining uit Leeuwarden

 

Direct contact e-mail h.bruining@devakman.info of bel 06 – 14 30 24 98

 

Klusbedrijf en Dakdekker in Leeuwarden