Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Dakdekker in Heerenveen

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Dakdekker in Heerenveen

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te uw dakbedekking aan te brengen? Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Heerenveen om de dakbedekking van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of te houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf en dakdekker in Heerenveen, De Vakman Jack van Dalen. Hij neemt u graag het aanbrengen van uw dakbedekking uit handen. Als dakdekker heeft De Vakman Jack van Dalen kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het bedekken van kleine en grote daken, het plaatsen van dakramen, lichtkoepels of overige lichtoplossingen. Uiteraard kan deze dakdekker u ook van dienst zijn met vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Heerenveen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs

 

Klusbedrijf en Dakdekker in Heerenveen | De Vakman

 

Klusbedrijf in Heerenveen ook Dakdekker

klusbedrijf en dakdekker in Heerenveen | De Vakman Jack van DalenVoor een betrouwbare dakdekker in Heerenveen kunt u terecht bij De Vakman Jack van Dalen. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Jack van Dalen heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde dakdekker klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw dakklussen.

 

Klusbedrijf uit Heerenveen meer dan alleen Dakdekker

Klusbedrijf uit Heerenveen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als dakdekker heeft hij ervaring met het dakbedekking op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, schilderwerk, houtimitatie en het plaatsen van (dak)ramen, deuren en vloeren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Jack van Dalen kan naast dakdekken ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Jack van Dalen uit Heerenveen

 

Lees meer over De Vakman Jack van Dalen uit Heerenveen

 

Direct contact mail j.vandalen@devakman.info of bel 06 – 21 21 80 69


Klusbedrijf en Dakdekker in Heerenveen | De Vakman