Ik wil een vakman: inhuren worden

Sanitair plaatsen door Klusbedrijf uit Leeuwarden

Direct een offerte aanvragen

Sanitair plaatsen door Klusbedrijf uit Leeuwarden

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw sanitair te plaatsen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Leeuwarden om het sanitair van uw woning perfect te plaatsen? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Leeuwarden, De Vakman Henk Bruining. Hij neemt u graag het plaatsen van uw sanitair uit handen. De Vakman Henk Bruining heeft veel ervaring met het plaatsen van sanitair. Uiteraard kan deze specialist in sanitair renovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw sanitair. Kortom een klusbedrijf in Leeuwarden als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Sanitair plaatsen door Klusbedrijf uit Leeuwarden

 

Klusbedrijf uit Leeuwarden specialist in sanitair plaatsen

sanitair plaatsen door klusbedrijf uit Leeuwarden | De Vakman Henk BruiningVoor een betrouwbare specialist in het plaatsen van uw sanitair kunt u terecht bij De Vakman Henk Bruining, klusbedrijf uit Leeuwarden. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Henk Bruining heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met het plaatsen van sanitair. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor het plaatsen van uw sanitair

 

Klusbedrijf uit Leeuwarden doet meer dan plaatsen sanitair

Klusbedrijf in Leeuwarden is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het plaatsen van sanitair heeft De Vakman Henk Bruining veel ervaring met het onderhouden en plaatsen van sanitair, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, zinkwerk, dakbedekking en het plaatsen van vloeren, hang- en sluitwerk, isolatie, groene dakbedekking gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het plaatsen van sanitair ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Henk Bruining uit Leeuwarden

 

Lees meer over De Vakman Henk Bruining uit Leeuwarden

 

Direct contact e-mail h.bruining@devakman.info of bel 06 – 14 30 24 98

 

Sanitair plaatsen door Klusbedrijf uit Leeuwarden | De Vakman Henk Bruining