Ik wil een vakman: inhuren worden

Badkamer renoveren door klusbedrijf uit Veenendaal

Direct een offerte aanvragen

Badkamer renoveren door klusbedrijf uit Veenendaal

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw badkamer te renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Veenendaal om de badkamer van uw woning perfect te renoveren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Veenendaal, De Vakman Junior Rietvelt. Hij neemt u graag het renoveren van uw badkamer uit handen. De Vakman Junior Rietvelt heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers. Uiteraard kan deze specialist in badkamerrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Junior Rietvelt krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

Badkamer renoveren door klusbedrijf uit Veenendaal | De Vakman Junior Rietvelt

Klusbedrijf uit Veenendaal specialist in badkamer renoveren

Badkamer renoveren door VLOK erkend klussenbedrijf | De Vakman Junior RietveltVoor een betrouwbare specialist in het renoveren van uw badkamer kunt u terecht bij De Vakman Junior Rietvelt, klusbedrijf uit Veenendaal. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Juinor Rietvelt heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde badkamer klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken , dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft u conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw badkamerrenovatie.

 

 

Klusbedrijf uit Veenendaal doet meer dan renoveren badkamers

Klusbedrijf in Veenendaal is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het renoveren van badkamers heeft De Vakman Junior Rietvelt veel ervaring met het onderhouden, renoveren en verbouwen van badkamers, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, dakwerk, loodgieterwerk, traprenovatie en ook het plaatsen van dakramen, dakkapellen, vloeren en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van badkamers ook een complete verbouwing van keuken, zolder en woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Junior Rietvelt uit Veenendaal

 

Lees meer informatie over De Vakman Junior Rietvelt

 

Direct contact, bel 06 - 48 687 687 of mail naar j.rietvelt@devakman.info

 

Badkamer renoveren door klusbedrijf uit Veenendaal | De Vakman Junior Rietvelt