Ik wil een vakman: inhuren worden

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Venlo

Direct een offerte aanvragen

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Venlo

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw badkamer te renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Venlo om de badkamer van uw woning perfect te renoveren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Venlo, De Vakman Chris Kuijpers. Hij neemt u graag het renoveren van uw badkamer uit handen. De Vakman Chris Kuijpers heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers. Uiteraard kan deze specialist in badkamerrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Kortom een klusbedrijf in Venlo als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Venlo | De Vakman Chris Kuijpers

 

Klusbedrijf uit Venlo specialist in badkamer renoveren

Badkamer renoveren door klusbedrijf uit Venlo | De Vakman Chris KuijpersVoor een betrouwbare specialist in het renoveren van uw badkamer kunt u terecht bij De Vakman Chris Kuijpers, klusbedrijf uit Venlo. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Chris Kuijpers heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde badkamerrenovaties. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform deVLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie en nakominsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw badkamerrenovatie.

 

Klusbedrijf uit Venlo doet meer dan renoveren badkamer

Klusbedrijf in Venlo is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het renoveren van badkamers heeft De Vakman Chris Kuijpers veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van badkamers, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, CV, elektra en het plaatsen van dakramen en dakkapellen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van badkamers ook een complete verbouwing van keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij een Vakman Chris Kuijpers uit Venlo

 

Lees meer over De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo

 

Direct contact mail c.kuijpers@devakman.info of bel 06 - 53 19 27 31

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Venlo | De Vakman Chris Kuijpers