Ik wil een vakman: inhuren worden

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Rotterdam

Direct een offerte aanvragen

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Rotterdam

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw badkamer te renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Rotterdam om de badkamer van uw woning perfect te renoveren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Rotterdam, De Vakman Jack Bal. Hij neemt u graag het renoveren van uw badkamer uit handen. De Vakman Jack Bal heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers. Uiteraard kan deze specialist in badkamerrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Kortom een klusbedrijf in Opheusden als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Rotterdam | De Vakman Jack Bal

 

Klusbedrijf uit Rotterdam specialist in badkamer renoveren

Badkamer renoveren door klusbedrijf uit Rotterdam | De Vakman Jack BalVoor een betrouwbare specialist in het renoveren van uw badkamer kunt u terecht bij De Vakman Jack Bal, klusbedrijf uit Rotterdam. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Jack Bal heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde badkamer klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie en nakominsgarantie.De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf

 

Klusbedrijf uit Rotterdam doet meer dan het renoveren van badkamers

Klusbedrijf in Rotterdam is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het renoveren van badkamers heeft De Vakman Jack Bal veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van badkamers, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stucadoorwerk, elektra, wandafwerking, sierpleisters en het plaatsen van vloeren en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van badkamers ook een complete verbouwing van keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Jack Bal uit Rotterdam.

 

Lees meer over De Vakman Jack Bal uit Rotterdam.

 

Direct contact mail j.bal@devakman.info of bel 06 - 54 64 87 57

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Rotterdam | De Vakman Jack Bal