Ik wil een vakman: inhuren worden

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Reeuwijk

Direct een offerte aanvragen

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Reeuwijk

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw badkamer te renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Reeuwijk om de badkamer van uw woning perfect te renoveren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Reeuwijk, De Vakman Martijn Coors. Hij neemt u graag het renoveren van uw badkamer uit handen. De Vakman Martijn Coors heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers. Uiteraard kan deze specialist in badkamerrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Martijn Coors krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Reeuwijk | De Vakman Martijn Coors

Klusbedrijf uit Reeuwijk specialist in badkamer renoveren

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Reeuwijk | De Vakman Martijn CoorsVoor een betrouwbare specialist in het renoveren van uw badkamer kunt u terecht bij De Vakman Martijn Coors, klusbedrijf uit Reeuwijk. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Martijn Coors heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde badkamer klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw badkamerrenovatie.

Klusbedrijf uit Reeuwijk doet meer dan renoveren badkamers

Klusbedrijf in Reeuwijk is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het renoveren van badkamers heeft De Vakman Martijn Coors veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van badkamers, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, wandafwerking, installatiewerk, houtrotherstel, reparatie witgoed en het plaatsen van kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, zonnepanelen en isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van badkamers ook een complete verbouwing van keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Martijn Coors uit Reeuwijk
 

Lees meer over De Vakman Martijn Coors uit Reeuwijk


Bel 06 – 41 46 61 56 of mail naar m.coors@devakman.info


Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Reeuwijk | De Vakman Martijn Coors