Ik wil een vakman: inhuren worden

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Nijkerkerveen

Direct een offerte aanvragen

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Nijkerkerveen

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw badkamer te renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Nijkerkerveen om de badkamer van uw woning perfect te renoveren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Nijkerkerveen, De Vakman Chris van Lottum. Hij neemt u graag het renoveren van uw badkamer uit handen. De Vakman Chris van Lottum heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers. Uiteraard kan deze specialist in badkamerrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Chris van Lottum krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Nijkerkerveen | De Vakman Chris van Lottum

 

 

Klusbedrijf uit Nijkerkerveen specialist in badkamer renoveren

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Nijkerkerveen | De Vakman Chris van LottumVoor een betrouwbare specialist in het renoveren van uw badkamer kunt u terecht bij De Vakman Chris van Lottum, klusbedrijf uit Nijkerkerveen. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Chris van Lottum heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde badkamer klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw badkamerrenovatie.

Klusbedrijf uit Nijkerkerveen doet meer dan renoveren badkamers

Klusbedrijf in Nijkerkerveen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het renoveren van badkamers heeft De Vakman Chris van Lottum veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van badkamers, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, installatiewerk, elektra, CV, houtrotherstel, traprenovatie, dakwerk, interieurbouw, meubels maken, winkelinrichting, wandafwerking en het plaatsen dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, rolluiken, garagedeuren, zonwering, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van badkamers ook een complete verbouwing van keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Chris van Lottum uit Nijkerkerveen

 

Lees meer over De Vakman Chris van Lottum uit Nijkerkerveen

 

Bel 06 – 29 51 16 15 of mail naar c.vanlottum@devakman.info

 

Badkamer renoveren door klusbedrijf uit Nijkerkerveen, vraag De Vakman Chris van Lottum