Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Hoorn

Direct een offerte aanvragen

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Hoorn

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw badkamer te renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Hoorn om de badkamer van uw woning perfect te renoveren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Hoorn, De Vakman Wouter Sas. Hij neemt u graag het renoveren van uw badkamer uit handen. De Vakman Wouter Sas heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers. Uiteraard kan deze specialist in badkamerrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Wouter Sas krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Hoorn | De Vakman Wouter Sas

 

Klusbedrijf uit Hoorn specialist in badkamer renoveren

 

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Hoorn | De Vakman Wouter SasVoor een betrouwbare specialist in het renoveren van uw badkamer kunt u terecht bij De Vakman Wouter Sas, klusbedrijf uit Hoorn. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Wouter Sas heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde badkamer klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten engeeft u conform de algemene voorwaarden garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw badkamerrenovatie.

 

Klusbedrijf uit Hoorn doet meer dan renoveren badkamers

 

Klusbedrijf in Hoorn is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het renoveren van badkamers heeft De Vakman Wouter Sas veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van badkamers, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, stukadoorswerk, houtrotherstel, traprenovatie, beglazing, interieurbouw, meubels maken, winkelinrichting, wandafwerking en het plaatsen dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, rolluiken, zonwering, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van badkamers ook een complete verbouwing van keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Wouter Sas uit Hoorn

 

Lees meer over De Vakman Wouter Sas uit Hoorn

 

Bel 06 – 57 56 54 09 of mail naar w.sas@devakman.info

 

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Hoorn | De Vakman Wouter Sas

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
En jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau