Ik wil een vakman: inhuren worden

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Haskerdijken

Direct een offerte aanvragen

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Haskerdijken

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw badkamer te renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Haskerdijken om de badkamer van uw woning perfect te renoveren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Haskerdijken, De Vakman Fokko Nijenhuis. Hij neemt u graag het renoveren van uw badkamer uit handen. De Vakman Fokko Nijenhuis heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers. Uiteraard kan deze specialist in badkamerrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Kortom een klusbedrijf in Haskerdijken als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Haskerdijken | De Vakman

 

Klusbedrijf uit Haskerdijken specialist in badkamer renoveren

badkamer renoveren door klusbedrijf uit Haskerdijken | De Vakman Fokko NijenhuisVoor een betrouwbare specialist in het renoveren van uw badkamer kunt u terecht bij De Vakman Fokko Nijenhuis, klusbedrijf uit Haskerdijken. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Fokko Nijenhuis heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde badkamerrenovaties. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw badkamerverbouwing.

 

Klusbedrijf uit Haskerdijken doet meer dan renoveren badkamers

Klusbedrijf in Haskerdijken is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het renoveren van badkamers heeft De Vakman Fokko Nijenhuis veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van badkamers, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, CV, elektra, interieurbouw het plaatsen van vloeren, deuren, kozijnen, (dak)ramen, dakkapellen, isolatie, zonnepanelen, zonwering, rolluiken gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van badkamers ook een complete verbouwing van keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Fokko Nijenhuis uit Haskerdijken.

 

Lees meer over De Vakman Fokko Nijenhuis uit Haskerdijken

 

Direct contact mail f.nijenhuis@devakman.info of bel 06 - 53 72 78 63

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Haskerdijken | De Vakman Fokko Nijenhuis