Ik wil een vakman: inhuren worden

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Amersfoort

Direct een offerte aanvragen

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Amersfoort

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw badkamer te renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Amersfoort om de badkamer van uw woning perfect te renoveren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Amersfoort, De Vakman Johan Houtveen. Hij neemt u graag het renoveren van uw badkamer uit handen. De Vakman Johan Houtveen heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers. Uiteraard kan deze specialist in badkamerrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Kortom een klusbedrijf in Amersfoort als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Badkamer renoveren door Klusbedrijf in Amersfoort | De Vakman

 

Klusbedrijf uit Amersfoort specialist in badkamer renoveren

Badkamer renoveren door klusbedrijf uit Amersfoort | De Vakman Johan HoutveenVoor een betrouwbare specialist in het renoveren van uw badkamer kunt u terecht bij De Vakman Johan Houtveen, klusbedrijf uit Amersfoort. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Johan Houtveen heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde badkamer klussen.De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met haar unieke nakomingsgarantie zijn tot stand gekomen in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

 

Klusbedrijf uit Amersfoort doet meer dan het renoveren van badkamers

Klusbedrijf in Amersfoort is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het renoveren van badkamers heeft De Vakman Johan Houtveen veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van badkamers, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegel-, timmer-, schilder- en loodgieterwerk, elektra en het plaatsen van ramen, dakramen, deuren en Hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van badkamers ook een complete verbouwing van keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort

 

Lees meer over De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort

 

Direct contact mail j.houtveen@devakman.info of bel 06 - 14 91 49 60

 

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Amersfoort | De Vakman