Ik wil een vakman: inhuren worden

Herstel Aardbevingsschade door klusbedrijf Hoogezand

Direct een offerte aanvragen

Herstel aardbevingsschade door klusbedrijf Hoogezand

Getroffen door aardbevingen en schade aan uw woning? Wilt u uw woning laten herstellen of verstevigen? Dan bent u bij De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand aan het juiste adres. Hij heeft de bouwkundige kennis om u goed te adviseren bij het herstel van uw woning na aardbevingsschade. Ook bij het verstevigen van uw woning tegen aardbevingsschade weet De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand u van advies te voorzien. De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand woont in het aardbevingsgebied en kent de problemen uit eerste hand. De praktische oplossingen die De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand u adviseert weet hij ook perfect uit te voeren waardoor de aardbevingsschade aan uw woning wordt hersteld.

 

Herstel aardbevingsschade door klusbedrijf Hoogezand | De Vakman Dennis Dijkema

 

Klusbedrijf uit Hoogezand specialist in aardbevingsschade

Herstel aardbevingsschade door klusbedrijf uit Hoogezand | De Vakman Dennis DijkemaVoor een betrouwbare specialist in aardbevingsschade aan uw woning kunt u terecht bij De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand. Hij wordt naar volle tevredenheid regelmatig ingehuurd voor herstel van aardbevingsschade door zijn praktische oplossingen en vakkundig uitgevoerde klussen. Als echte klusprofessional is hij aangesloten bij De Vakman organisatie, VLOK erkend klussenbedrijf en erkend schadehersteller voor aardbevingsschade. De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Hoogezand doet meer dan herstel aardbevingsschade

Als specialist op het gebied van aardbevingsschade aan woningen heeft De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand veel ervaring met het herstellen, verbouwen, onderhouden en renoveren van woningen, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, houtrotherstel, het plaatsen van vloeren en dakramen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het onderhoud van uw woning ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand

 

Lees meer over De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand

 

Direct contact mail d.dijkema@devakman.info of bel 06 – 27 22 37 37

 

De Vakman Dennis Dijkema voor herstel na aardbevingschade