Ik wil een vakman: inhuren worden

Aanbouw door Klusbedrijf uit Nijkerkerveen

Direct een offerte aanvragen

Aanbouw door klusbedrijf in Nijkerkerveen

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een aanbouw te realiseren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Nijkerkerveen om de aanbouw van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te realiseren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Nijkerkerveen, De Vakman Chris van Lottum. Hij maakt graag uw aanbouw wens werkelijkheid. Als De Vakman heeft Chris van Lottum, naast veel ervaring, kennis van de verschillende materialen, duurzame oplossingen, constructiewerk, tekeningen, berekeningen en mogelijkheden. U kunt hem inhuren voor het realiseren van een volledige aanbouw. Uiteraard kan deze Vakman u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies en mogelijkheden. Kortom een klusbedrijf in Nijkerkerveen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Chris van Lottum krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Aanbouw door klusbedrijf in Nijkerkerveen | De Vakman Chris van Lottum

 

Klusbedrijf uit Nijkerkerveen specialist in aanbouw

Voor een betrouwbare specialist in aanbouw uit Nijkerkerveen kunt u terecht bij De Vakman Chris van Lottum. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Chris van Lottum heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde aanbouw klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Klusbedrijf uit Nijkerkerveen realiseert meer dan alleen Aanbouw

Klusbedrijf uit Nijkerkerveen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. De Vakman Chris van Lottum heeft veel ervaring met het plaatsen van aan- en opbouwen met diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, installatiewerk, elektra, CV, houtrotherstel, traprenovatie, dakwerk, interieurbouw, meubels maken, winkelinrichting, wandafwerking en het plaatsen dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, rolluiken, garagedeuren, zonwering, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast een aanbouw ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Chris van Lottum uit Nijkerkerveen

 

Lees meer over De Vakman Chris van Lottum uit Nijkerkerveen

 

Bel 06 – 29 51 16 15 of mail naar c.vanlottum@devakman.info

 

Aanbouw door klusbedrijf uit Nijkerkerveen vraag De Vakman Chris van Lottum