Ik wil een vakman: inhuren worden

Aanbouw door Klusbedrijf uit Hoensbroek

Direct een offerte aanvragen

Aanbouw door klusbedrijf in Hoensbroek

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een aanbouw te realiseren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Hoensbroek om de aanbouw van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te realiseren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Hoensbroek, De Vakman Geert Gras. Hij maakt graag uw aanbouw wens werkelijkheid. Als De Vakman heeft Geert Gras, naast veel ervaring, kennis van de verschillende materialen, duurzame oplossingen, constructiewerk, tekeningen, berekeningen en mogelijkheden. U kunt hem inhuren voor het realiseren van een volledige aanbouw. Uiteraard kan deze Vakman u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies en mogelijkheden. Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt ervoor dat hij snel en efficiënt een maatwerk klus kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Geert Gras krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Aanbouw door Klusbedrijf uit Hoensbroek

 

Klusbedrijf uit Hoensbroek specialist in aanbouw

Aanbouw door klusbedrijf uit Hoensbroek | De Vakman Geert GrasVoor een betrouwbare specialist in aanbouw uit Hoensbroek kunt u terecht bij De Vakman Geert Gras. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Geert Gras heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde aanbouw klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

 

Klusbedrijf uit Hoensbroek realiseert meer dan alleen Aanbouw

Klusbedrijf uit Hoensbroek is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. De Vakman Geert Gras heeft veel ervaring met het plaatsen van aan- en opbouwen met diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, stukadoorswerk, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, beglazing, houtrotherstel, traprenovatie, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, dakkapellen, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast een aanbouw ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek

 

Lees meer over De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek

 

Direct contact mail g.gras@devakman.info of bel 06 – 51 50 41 82

 

Aanbouw door Klusbedrijf uit Hoensbroek | De Vakman Geert Gras