Ik wil een vakman: inhuren worden

De Vakman verhoogt uw wooncomfort

Direct een offerte aanvragen

De Vakman verhoogt uw wooncomfort!

Woningaanpassing De VakmanWat zou het toch prettig zijn als al uw klussen in huis waren uitgevoerd. U niet hoeft na te denken over of u die trap nog op zult gaan om het plafond te witten of de ladder om de dakgoot schoon te maken. Dat hoeft ook niet, want u kunt De Vakman inschakelen voor diverse klussen in en om het huis. Een klusbedrijf van De Vakman kunt u inschakelen voor een klein klusje, maar ook voor grotere klussen.

 

De Vakman kan u helpen uw wooncomfort te vergroten, voor nu en in de toekomst. Wordt u een dagje ouder dan is het prettig te weten dat uw woning daarop is voorbereid. Met een enkele aanpassing bent u in staat langer zelfstandig te blijven wonen en heeft u minder hulp van buitenaf nodig. Maar ook voor jonge gezinnen kan het wooncomfort worden vergroot door enkele aanpassingen in de woning uit te voeren.

 

Cover Woningaanpassing

De Vakman kan u adviseren over enkele kleine aanpassingen in uw woning, zoals:

Het verwijderen van drempels of plaatsen van een drempeloploop
Verlichting die aangaat als u de ruimte binnenkomt
Buitenverlichting met bewegingsmelder
Steunen in badkamer of toilet
Plaatsen van één hendelkranen
Trapleuningen met meer grip
Het plaatsen van rookmelders
Het plaatsen van een douchezitje

 

Ook voor grotere aanpassingen in uw woning die uw wooncomfort vergroten kunt u bij De Vakman terecht. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

Meer licht in huis door het plaatsen van dakramen of lichtkoepels
Een complete aanbouw
Complete verbouwing van uw badkamer

 

Wist u dat De Vakman ook samenwerkt met Uwthuiszorgwinkel.nl ?

Uw thuiszorgwinkel biedt een breed scala aan hulpmiddelen waarvan een aantal geïnstalleerd moeten worden. Voor deze installatie kunt u een beroep doen op De Vakman.

 

 

 

 

De Vakman verhoogt uw wooncomfort

 

Het gemak van De Vakman is:

Een deur schilderen, een kraan repareren of een stopcontact verleggen; het zijn van die klusjes die u zelf niet (meer) kunt of wilt doen. Dat hoeft ook niet want De Vakman neemt u dit graag uit handen.

 

Ook voor grotere klussen zoals het schilderen van uw woning of het vernieuwen van een badkamer of keuken bent u bij De Vakman aan het goede adres. U kunt De Vakman inschakelen voor:

Binnen- en buitenschilderwerkDe Vakman is VLOK erkend klussenbedrijf
Timmer- en metselwerk
Tegelwerk
Loodgieterwerk en sanitair
Badkamers
Keukens en dakramen plaatsen
Wandafwerking en stucadoorswerk
Elektra
CV-montage en onderhoud
En verder verbouw, onderhoud en renovatie

 

De Vakman komt persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen door te spreken. Vervolgens kan hij u adviseren over materialen en mogelijkheden. Daarna ontvangt u een heldere offerte . Door het bescheiden uurtarief, collectieve inkoop en een efficiënte werkwijze , kan hij scherp calculeren.

Achter De Vakman staat een grote organisatie die er streng op toeziet dat iedereen die zich als De Vakman presenteert, zijn afspraken nakomt en geen half werk levert. U kunt er dan ook altijd van op aan dat u vriendelijk, vlot en vakkundig wordt geholpen zodra u De Vakman in huis haalt.