Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf in Rotterdam

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Rotterdam

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman Jack Bal, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf in Rotterdam als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Jack Bal krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf in Rotterdam | De Vakman

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Rotterdam

Klusbedrijf in RotterdamVoor een betrouwbaar klusbedrijf in Rotterdam kunt u terecht bij De Vakman Jack Bal. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Jack Bal heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

De Vakman allround klusbedrijf in Rotterdam

Klusbedrijf De Vakman Jack Bal uit Rotterdam is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld: timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, CV, stukadoorswerk, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, beglazing, houtrotherstel, traprenovatie, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, dakkapellen, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Jack bal uit Rotterdam

 

Lees meer over De Vakman Jack Bal uit Rotterdam

 

Direct contact, bel 06 - 54 64 87 57 of mail j.bal@devakman.info

 

Klusbedrijf in Rotterdam | De Vakman Jack Bal