Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf in Veenendaal

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Veenendaal

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Veenendaal of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman Junior Rietvelt, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf in Veenendaal als De Vakman Junior Rietvelt draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf in Veenendaal | De Vakman Junior Rietvelt

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Veenendaal

Klusbedrijf in Veenendaal | De Vakman Junior RietveltVoor een betrouwbaar klusbedrijf in Veenendaal kunt u terecht bij De Vakman Junior Rietvelt. Hij is al klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Junior Rietvelt heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

 

 

De Vakman allround klusbedrijf in Veenendaal

Klusbedrijf De Vakman Junior Rietvelt in Veenendaal is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld : timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, CV, stukadoorswerk, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, installatiewerk, dakwerk, beglazing, houtrotherstel, traprenovatie, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, dakkapellen, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Junior Rietvelt uit Veenendaal

 

Lees meer over De Vakman Junior Rietvelt uit Veenendaal

 

Bel 06 - 48 687 687 of mail j.rietvelt@devakman.info

Klusbedrijf in Veenendaal | De Vakman Junior Rietvelt