Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf in Soest

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Soest

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Soest of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman Frank Nap, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf in Soest als De Vakman Frank Nap draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Frank Nap krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf in Soest | De Vakman Frank Nap

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Soest

De Vakman Frank Nap uit Soest geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbaar klusbedrijf in Soest kunt u terecht bij De Vakman Frank Nap. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Frank Nap heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman Frank Nap uit Soest berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

 

De Vakman allround klusbedrijf in Soest

Klusbedrijf De Vakman Frank Nap in Soest is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld : timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, CV, stukadoorswerk, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, installatiewerk, dakwerk, beglazing, houtrotherstel, traprenovatie, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, dakkapellen, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Frank Nap uit Soest

 

Lees meer over De Vakman Frank Nap uit Soest

 

Direct contact bel 06 - 42 88 48 41 of mail f.nap@devakman.info

 

De Vakman Frank Nap | Klusbedrijf in Soest