Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf in Amersfoort

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Amersfoort

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Amersfoort of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf in Amersfoort als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klusbedrijf in Amersfoort | De Vakman

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Amersfoort

Klusbedrijf in Amersfoort | De VakmanVoor een betrouwbaar klusbedrijf in Amersfoort kunt u terecht bij De Vakman. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de algemene voorwaarden garantie en heeft een Keurmerk met waterdichte garantievoorwaarden en nakomingsgarantie . De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

De Vakman allround klusbedrijf in Amersfoort

Klusbedrijf De Vakman in Amersfoort is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, installatiewerk, dakwerk en het plaatsen van (dak)ramen, deuren, kozijnen, vloeren en hang- en sluitwerk. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

De Vakman Johan Houtveen | Klusbedrijf uit Amersfoort

De Vakman Ronald Visser | Klusbedrijf uit Amersfoort

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort

Lees meer over De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort

 

Direct contact bel 06 - 14 91 49 60 of mail naar j.houtveen@devakman.info

Lees meer over De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort

 

Direct contact bel 06 - 19 46 77 70 of mail naar r.visser@devakman.info

 

De Vakman busfoto | Klussen met garantie