Klusbedrijf in Beverwijk

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Beverwijk

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Beverwijk of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman Richard Karsdorp of André de Haas, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf uit Beverwijk als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf in Beverwijk | De Vakman Richard Karsdorp

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Beverwijk

 

Klusbedrijf in Beverwijk | De Vakman Richard Karsdorp geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Beverwijk kunt u terecht bij De Vakman Richard Karsdorp of André de Haas. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is een VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf in Beverwijk en omstreken.

De Vakman allround klusbedrijf in Beverwijk

 

Klusbedrijf De Vakman Richard Karsdorp of André de Haas in Beverwijk is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld: timmerwerk, tegelwerk, laswerk, schilderwerk, behangen, loodgieterswerk, houtrotherstel, beglazing, bestrating, wandafwerking en het plaatsen dakramen, dakkapel, deuren, ramen, hang- en sluitwerk, vloer, rolluiken, zonwering, isolatie. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

De Vakman Richard Karsdorp

De Vakman André de Haas

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij

De Vakman Richard Karsdorp

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij

De Vakman André de Haas

Lees meer over De Vakman Richard Karsdorp uit Beverwijk Lees meer over De Vakman André de Haas uit Beverwijk
Direct contact bel 06 -28 83 36 89 of mail r.karsdorp@devakman.info Direct contact bel 06 - 38 19 17 84 of mail a.dehaas@devakman.info

 

De Vakman | Klusbedrijf in Beverwijk

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
Eén jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau