Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf in Venlo

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Venlo

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Venlo of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf in Venlo als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf in Venlo | De Vakman Chris Kuijpers

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Venlo

Klusbedrijf in Venlo | De Vakman Chris KuijpersVoor een betrouwbaar klusbedrijf in Venlo kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

De Vakman allround klusbedrijf in Venlo

Klusbedrijf De Vakman in Venlo is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld : timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, CV, stukadoorswerk, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, installatiewerk, dakwerk, beglazing, houtrotherstel, traprenovatie, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, dakkapellen, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij een De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo

 

Lees meer over De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo

 

Direct contact bel 06 - 53 19 27 31 of mail c.kuijpers@devakman.info

De Vakman Chris Kuijpers | Klusbedrijf in Venlo