Klusbedrijf in Maasbracht

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Maasbracht

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Maasbracht of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman Ron Huigen, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf in Maasbracht als De Vakman Ron Huigen draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

 

Klusbedrijf in Maasbracht | De Vakman Ron Huigen

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Maasbracht

 

Klusbedrijf in Maasbracht | De Vakman Ron HuigenVoor een betrouwbaar klusbedrijf in Maasbracht kunt u terecht bij De Vakman Ron Huigen. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Ron Huigen heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden..De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.kwaliteitsvakman.

De Vakman allround klusbedrijf in Maasbracht

 

Klusbedrijf De Vakman Ron Huigen uit Maasbracht is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld : timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, beglazing, houtrotherstel, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, dakkapellen, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Ron Huigen uit Maasbracht.

 

Lees meer over De Vakman Ron Huigen uit Maasbracht

 

Direct contact e-mail r.huigen@devakman.info of bel 06 - 21 83 17 29

 

Klusbedrijf in Maasbracht | De Vakman Ron Huigen

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
En jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau