Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf in Heerenveen

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Heerenveen

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Heerenveen of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman Jack van Dalen uit Heerenveen, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren.

 

Klusbedrijf in Heerenveen | De Vakman Jack van Dalen

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Heerenveen

Klusbedrijf in Heerenveen | De Vakman Jack van Dalen | De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Heerenveen kunt u terecht bij De Vakman Jack van Dalen. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf.

De Vakman Jack van Dalen berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf in Heerenveen en omstreken.

 

De Vakman allround klusbedrijf in Heerenveen

De Vakman Jack van Dalen uit Heerenveen is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld het leggen van een vloer, schilderwerk, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, dakwerk, installatiewerk en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, dakramen, dakkapellen, zonnepanelen. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij een Vakman Jack van Dalen in Heerenveen.

 

Lees meer over De Vakman Jack van Dalen uit Heerenveen

 

Bel 06 - 21 21 80 69 of mail j.vandalen@devakman.info

 

De Vakman Jack van Dalen| Klusbedrijf in Heerenveen