Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf in Franeker

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Franeker

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Franeker of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren.

 

Klusbedrijf in Franeker | De Vakman

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Franeker

Klusbedrijf in Franeker | De Vakman De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Franeker kunt u terecht bij De Vakman. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van en betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf in Franeker en omstreken.

 

De Vakman allround klusbedrijf in Franeker

De Vakman is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld het leggen van een vloer, schilderwerk, timmerwerl, metselwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, dakwerk, installatiewerk en het plaatsen van ramen, deuren, dakramen, dakkapellen. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij De Vakman uit Franeker

 

Klusbedrijf in Franeker | De Vakman