Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf in Akkrum

Direct een offerte aanvragen

 

Klusbedrijf in Akkrum

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf uit Akkrum of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman Fokko Nijenhuis, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren.

 

Klusbedrijf in Akkrum | De Vakman Fokko Nijenhuis

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Akkrum

Klusbedrijf in Akkrum | De Vakman Fokko Nijenhuis | De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Akkrum kunt u terecht bij De Vakman Fokko Nijenhuis. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is een VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van en betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf in Akkrum en omstreken.

 

De Vakman allround klusbedrijf in Akkrum

De Vakman Fokko Nijenhuis uit Akkrum is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld schilderwerk, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, dakwerk, installatiewerk en het plaatsen van vloeren, ramen, deuren, dakramen, dakkapellen, zonnepanelen. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij een Vakman uit Akkrum

 

Lees meer over De Vakman Fokko Nijenhuis uit Akkrum

 

Bel 06 - 53 72 78 63 of mail f.nijenhuis@devakman.info

 

De Vakman Fokko Nijenhuis| Klusbedrijf in Akkrum