Ik wil een vakman: inhuren worden

Jaap van Wattum

OUDE ROT IN HET VAK

Jaap  van Wattum

Plezier in zijn werk

Jaap van Wattum is op zijn 15e gestart in de bouwsector. Hij volgde de LTS en diverse avondopleidingen en klom op van timmerman, metselaar tot uitvoerder. Naast zijn opleidingen heeft hij zichzelf ook veel aangeleerd. Bij vrienden en familie voerde hij diverse klussen uit, tot het plaatsen van dakkapellen aan toe. Inmiddels heeft Jaap bijna 45 jaar ervaring, een echte rot in het vak dus!

 

Niet alleen op timmer- en metselgebied maar ook op tegel-, loodgieter-, stucadoor- en schildergebied verstaat hij zijn vak. Ook voor elektra, hang- en sluitwerk, deuren, kozijnen en het inrichten van badkamers en keukens ben je bij hem aan het goede adres.

 

Jaap heeft veel plezier in zijn werk. Hij is creatief en komt daardoor met goede ideeën, geheel naar wens van zijn klanten. Jaap is een man die zijn afspraken nakomt.  "De wens van de klant staat voorop. Een klant hebben is leuk, maar een klant houden is veel leuker!", aldus Jaap.

 

De Vakman Jaap van Watttum is VLOK erkend klussenbedrijf. Als Vakman moet je voldoen aan strenge algemene voorwaarden om dit keurmerk te mogen dragen. Zo worden zijn werkzaamheden jaarlijks steekproefsgewijs aan een extra kwaliteitscontrole onderworpen. Op elke klus die door De Vakman wordt uitgevoerd, heeft de klant minimaal één jaar garantie.

Lees meer

Neem contact met mij op

Industrieweg 9
9521 CE
Nieuw-Buinen (Drenthe)

Direct een offerte aanvragen Meer vakmannen in Drenthe

Mijn specialiteiten

  • Verbouw / Onderhoud / Renovatie
  • Timmer-, tegel- en metselwerk
  • Loodgieter-, stucadoor- en schilderwerk
  • Elektra / Keukens / Badkamers
  • Hang- en sluitwerk / Deuren / Kozijnen

 

KLANTTEVREDENHEID 9,5 ( 4 klanten )

'Prima werk geleverd. Jaap van Wattum is een vakman !'

 

 

Montagepartner PimpYourKitchen

 

PimpYourKitchen is een bedrijf dat via internet keukenachterwanden levert, meestal met een fotografische afbeelding. Er is keuze uit ruim 200 afbeeldingen, welke exclusief verkrijgbaar zijn bij PimpYourKitchen.

 

Montage keukenachterwand van PimpYourKitchen | De vakman

John Kraft opende in 1988 zijn fotostudio in Nijmegen, klanten waren reclamebureaus en bedrijven. Zo verzorgden zij bv jarenlang de lichtbakdia's in de winkels van Bakker Bart en maakten reclamefoto's voor Nuon en “De Gelderlander”.

 

In 2007 begonnen zij, als eerste in Nederland (en daarbuiten), met het aanbieden van fotografische keukenachterwanden. Zij verkopen de achterwanden via hun website www.pimpyourkitchen.nl.

 

Ze maken voor iedere klant een keukenachterwand op maat. Klanten krijgen vaak diverse ontwerpen en pas als de klant tevreden is neemt PimpYourKitchen de achterwand in productie. Klantcontact en klantvriendelijkheid is voor PimpYourKitchen erg belangrijk!

 

De Vakman Montagepartner PimpYourKitchenKlanten kunnen op de website kiezen uit ongeveer 200 afbeeldingen, uiteraard door John Kraft van PimpYourKitchen gemaakt en nergens anders verkrijgbaar. Ook het aanleveren van een eigen foto is mogelijk, zij controleren deze altijd op kwaliteit.

 

Deze Vakman is montagepartner van PimpYourKitchen en is geselecteerd om de producten van PimpYourKitchen bij u thuis te monteren. De Vakman is VLOK erkend klussenbedrijf waardoor u bij montage ook verzekerd bent van goede algemene voorwaarden en garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kalitatief goed klusbedrijf.

 

 

De Vakman Montagepartner PimpYourKitchen

 

Voordelen De Vakman


De Vakman is VLOK erkend klussenbedrijf

Gemotiveerde, allround Vakman
Geen voorrijkosten
VLOK erkend klussenbedrijf
Vrijblijvende heldere offertes
Gebruik van eersteklas materialen en merken
Snelle service en klantgerichte instelling
Eén aanspreekpunt voor gehele klus
Oplevering volgens afspraak
Landelijk opererend netwerk
Garantie op uitgevoerde werkzaamheden

 

 

Mijn werk