Ik wil een Vakman: inhuren worden

Frederike Galle

Aanmelden als Vakman
U bent hier:  Worden  /  Wat is DV  /  Het Team  /  Frederike Galle

Frederike Galle

 

<terug

 

Frederike Galle-Dunk | Officemanager en Marketing De VakmanFrederike heeft ruim 15 jaar ervaring als directiesecretaresse en medewerker PR & marketing bij diverse bedrijven. Ze was werkzaam op het hoofdkantoor van een supermarktketen en verscheidene verkooporganisaties in onder andere airco’s, keukens en vloeren.Frederike: ‘Een van mijn taken is het ontzorgen van elke individuele Vakman. Zij sluiten zich bij ons aan omdat ze zich willen concentreren op hun vak. Ze willen dat de papieren rompslomp grotendeels voor hen geregeld wordt, vooral op onderdelen als marketing. Die verwachting vullen we professioneel in. Dat zijn veelal zaken die voor hen een hoge drempel opwerpen wat tijd vreet, terwijl wij dat vanuit onze dagelijkse routine in een handomdraai regelen.

 

Dat zit in mijn takenpakket en vooral het contact met die mannen maakt het werk zo leuk. En natuurlijk de waardering die je krijgt als je het geregeld hebt en ze merken direct het effect omdat bijvoorbeeld een potentiële klant belt met de vraag of hij een offerte kan komen uitbrengen.

 

De charme van werken in deze branche? In een supermarkt blijft het altijd gaan om het verkopen van zoveel mogelijk boodschappen binnen een keten van filialen die er allemaal hetzelfde uitzien. Bij De Vakman maak je nog maatwerk en pas je zijn presentatie aan op zijn karakter, zijn specialisme en zijn verzorgingsgebied. Dat maakt het voor mij uitdagend.’

 


Netgemak Internetbureau