Ik wil een vakman: inhuren worden

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Maarssen

Direct een offerte aanvragen

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Maarssen

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw woning aan te passen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Maarssen om de woningaanpassing in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Maarssen, De Vakman Junior Rietvelt. Hij neemt u de woningaanpassing graag uit handen. De Vakman Junior Rietvelt heeft veel ervaring met woningaanpassing. Hij is bekend met de diverse materialen en mogelijkheden op het gebied van woningaanpassing. Uiteraard kan deze specialist in woningaanpassing u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Maarssen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Junior Rietvelt krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Maarssen | De Vakman Junior Rietvelt

 

Klusbedrijf uit Maarssen specialist in woningaanpassing

 

De Vakman Junior Rietvelt geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in het uitvoeren van woningaanpassing kunt u terecht bij De Vakman Junior Rietvelt, klusbedrijf uit Maarssen. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Junior Rietvelt heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Maarssen doet meer dan woningaanpassing

 

Klusbedrijf in Maarssen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist op het gebied van woningaanpassing heeft De Vakman Junior Rietvelt veel ervaring met de diverse mogelijkheden op het gebied van woningaanpassing, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, dakwerk, loodgieterwerk, traprenovatie en het plaatsen van dakramen, dakkapellen, vloeren en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het aanpassen van woningen ook een complete verbouwing van zolder, keuken of badkamer voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen

 

Lees meer over De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen

 

Direct contact mail j.rietvelt@devakman.info of bel 06 – 48 68 76 87

 

Woningaanpassing door klusbedrijf uit Maarssen | De Vakman Junior Rietvelt