Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Beverwijk

Direct een offerte aanvragen

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Beverwijk

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw woning aan te passen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Beverwijk om de woningaanpassing in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Beverwijk, De Vakman André de Haas. Hij neemt u de woningaanpassing graag uit handen. De Vakman André de Haas heeft veel ervaring met woningaanpassing. Hij is bekend met de diverse materialen en mogelijkheden op het gebied van woningaanpassing. Uiteraard kan deze specialist in woningaanpassing u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Beverwijk als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman André de Haas krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Beverwijk

 

Klusbedrijf uit Beverwijk specialist in woningaanpassing

 

Voor een betrouwbare specialist in het uitvoeren van woningaanpassing kunt u terecht bij De Vakman André de Haas, klusbedrijf uit Beverwijk. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Beverwijk doet meer dan woningaanpassing

 

Klusbedrijf in Beverwijk is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist op het gebied van woningaanpassing heeft De Vakman André de Haas veel ervaring met de diverse mogelijkheden op het gebied van woningaanpassing, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmer-, tegel- en metsel, loodgieterwerk, Elektra en CV of het plaatsen van trappen deuren, kozijnen en vloeren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van trappen ook een complete verbouwing van zolder, keuken, badkamer of woning voor u uitvoeren.

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Beverwijk

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
Eén jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau