Vloer leggen door Klusbedrijf uit Nieuw Buinen

Direct een offerte aanvragen

Vloer leggen door Klusbedrijf in Nieuw Buinen

 

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om uw vloer te leggen, onderhouden of renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Nieuw Buinen om de vloer van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te leggen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Nieuw Buinen, De Vakman Jaap van Buinen. Hij neemt u graag het leggen van uw vloer uit handen. Ook voor het plaatsen van een nieuwe trap of traprenovatie kunt u bij hem terecht. Uiteraard kan deze vloerenspecialist u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Nieuw Buinen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Jaap van Buinen krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Nieuw Buinen | De Vakman Jaap van Wattum

 

Klusbedrijf in Nieuw Buinen specialist in vloeren leggen

 

De Vakman Jaap van Wattum geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare klusbedrijf in Nieuw Buinen gespecialiseerd in het leggen van vloeren kunt u terecht bij De Vakman Jaap van Buinen. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Jaap van Wattum heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Nieuw Buinen doet meer dan vloeren leggen

 

Klusbedrijf Nieuw Buinen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. De Vakman Jaap van Buinen heeft ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel vloerenlegger maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, stucadoorwerk, schilderwerk, elektra en het plaatsen van ramen, deuren of kozijnen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het leggen van vloeren ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen

 

Lees meer over De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen

 

Direct contact mail j.vanwattum@devakman.info of bel 06 – 52 67 06 66

 

Vloer leggen door klusbedrijf uit Nieuw Buinen | De Vakman Jaap van Wattum

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
En jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau