Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Espel

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Espel

 

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om timmerwerk uit te voeren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf en timmerbedrijf in Espel om het timmerwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Espel, De Vakman William Junte. Hij neemt u graag uw timmerwerk uit handen. Als De Vakman William Junte kan hij constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook is hij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen. Het gebruik van duurzame materialen klinkt hem niet vreemd in zijn oren. Kortom een klusbedrijf en timmerbedrijf in Espel als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Espel | De Vakman William Junte

 

Klusbedrijf in Espel ook Timmerbedrijf

 

De Vakman William Junte geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbaar timmerbedrijf in Espel kunt u terecht bij De Vakman William Junte. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman William Junte heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde timmer klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Espel meer dan alleen timmerbedrijf

 

Klusbedrijf Espel is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als timmerman heeft De Vakman William Junte veel ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel timmerbedrijf maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, dakwerk, schilderwerk, elektra, houtrotherstel, interieurbouw het plaatsen van vloeren, deuren, kozijnen, dakramen en dakkapellen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast timmerwerk ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman William Junte uit Espel

 

Lees meer over De Vakman William Junte uit Espel

 

Direct contact mail w.junte@devakman.info of bel 06 – 21 42 40 96

 

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Espel | De Vakman William Junte