Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Tegelzetter in Sint Annaland

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Sint Annaland

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Sint Annaland om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Sint Annaland, De Vakman André Verheij. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman André Verheij kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Sint Annaland als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman André Verheij krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klusbedrijf en Tegelzetter in Sint Annaland | De Vakman Andre Verheij

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Sint Annaland | De Vakman Andre Verheij

Klusbedrijf in Sint Annaland ook Tegelzetter

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Sint Annaland | De Vakman Andre VerheijVoor een betrouwbare tegelzetter in Sint Annaland kunt u terecht bij De Vakman André Verheij. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman André Verheij heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegel klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf en Tegelzetter in Sint Annaland | De Vakman Andre Verheij

 

Klusbedrijf Sint Annaland meer dan alleen Tegelzetter

 

Klusbedrijf Sint Annaland is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman André Verheij veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, dakwerk, loodgieterwerk, CV, elektra en het plaatsen van dakramen, dakkapellen, rolluiken en brandbeveiliging gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelzetten ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Lees meer over De Vakman André Verheij uit Sint Annaland

 

Direct contact mail a.verheij@devakman.info of bel 06 – 13 95 26 95

Klusbedrijf en Tegelzetter in Sint Annaland | De Vakman Andre Verheij