Klusbedrijf en Tegelzetter in Maasbracht

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Maasbracht

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Maasbracht om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Maasbracht, De Vakman Ron Huigen. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman Ron Huigen kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Maasbracht als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Ron Huigen krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Maasbracht | De Vakman Ron Huigen

 

Klusbedrijf in Maasbracht ook Tegelzetter

 

De Vakman Ron Huigen geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare tegelzetter in Maasbracht kunt u terecht bij De Vakman Ron Huigen. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Ron Huigen heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegel klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Maasbracht meer dan alleen Tegelzetter

 

Klusbedrijf Maasbracht is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman Ron Huigen veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, metselwerk, elektra, loodgieterwerk, wandafwerking en het plaatsen van deuren en dakkapellen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelzetten ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Ron Huigen uit Maasbracht

 

Lees meer over De Vakman Ron Huigen uit Maasbracht

 

Direct contact mail r.huigen@devakman.info of bel 06 - 21 83 17 29

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Maasbracht | De Vakman Ron Huigen

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
En jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau