Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Tegelzetter in Beverwijk

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Beverwijk

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Beverwijk om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Beverwijk, De Vakman Richard Karsdorp. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman Richard Karsdorp kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Beverwijk als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Richard Karsdorp krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klusbedrijf en Tegelzetter in Beverwijk | De Vakman Richard Karsdorp

Klusbedrijf en Tegelzetter in Beverwijk | De Vakman Richard Karsdorp

 

Klusbedrijf in Beverwijk ook Tegelzetter

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Beverwijk | De Vakman Richard KarsdorpVoor een betrouwbare tegelzetter in Beverwijk kunt u terecht bij De Vakman Richard Karsdorp. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Richard Karsdorp heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegelklussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn tot stand gekomen in overleg met consumentenbonden en Vereniging Eigen Huis.

 

Klusbedrijf Beverwijk meer dan alleen Tegelzetter

 

Klusbedrijf Beverwijk is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman Richard Karsdorp veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, laswerk, schilderwerk, behangen, loodgieterswerk, houtrotherstel, beglazing, bestrating, wandafwerking en het plaatsen dakramen, dakkapel, deuren, ramen, hang- en sluitwerk, vloer, rolluiken, zonwering, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelzetten ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Richard Karsdorp uit Beverwijk

 

Lees meer over De Vakman Richard Karsdorp uit Beverwijk

 

Bel 06 – 28 83 36 89 of mail naar r.karsdorp@devakman.info