Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Schilder in Maarssen

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Schilder in Maarssen

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te schilderen? Bent u op zoek naar een professionele schilder in Maarssen om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Maarssen, De Vakman Junior Rietvelt. Hij neemt u graag uw schilderwerk uit handen. Als schilder heeft De Vakman Junior Rietvelt kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds, renovatiewerk, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten. Uiteraard kan deze schilder u ook van dienst zijn met vakkundig kleuradvies. Kortom een klusbedrijf in Maarssen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Junior Rietvelt krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Schilder in Maarssen | De Vakman Junior Rietvelt

 

Klusbedrijf in Maarssen ook Schilder

De Vakman Junior Rietvelt geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare schilder in Maarssen kunt u terecht bij De Vakman Junior Rietvelt. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Junior Rietvelt heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Maarssen meer dan alleen Schilder

Klusbedrijf uit Maarssen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als schilder heeft De Vakman Junior Rietvelt veel ervaring met het schilderen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, dakwerk, loodgieterwerk, traprenovatie en het plaatsen van dakramen, dakkapellen, vloeren en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Junior Rietvelt kan naast schilderen ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen

 

Lees meer over De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen

 

Direct contact mail j.rietvelt@devakman.info of bel 06 – 48 68 76 87

 

Klusbedrijf en schilder uit Maarssen | De Vakman Junior Rietvelt