Onderhoud woning door klusbedrijf Hoorn

Direct een offerte aanvragen

Onderhoud woning door klusbedrijf Hoorn

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw woning onderhoud te doen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Hoorn om uw woning perfect te onderhouden? Neem dan direct contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Hoorn, De Vakman Wouter Sas. Hij neemt u graag het onderhoud van uw woning uit handen. De Vakman Wouter Sas heeft veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen. Uiteraard kan deze specialist in woning onderhoud u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energiebesparing en duurzame oplossingen met betrekking tot het onderhoud van uw woning. Kortom een klusbedrijf in Hoorn als De Vakman Wouter Sas draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Onderhoud woning door klusbedrijf Hoorn | De Vakman Wouter Sas

 

Klusbedrijf uit Hoorn specialist in onderhoud woning

 

De Vakman Wouter Sas uit Hoorn geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in het onderhoud van uw woning kunt u terecht bij, De Vakman Wouter Sas, klusbedrijf uit Hoorn. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie. De Vakman Wouter Sas heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en is VLOK erkend klussenbedrijf. Hierdoor krijgt u op alle werkzaamheden die De Vakman uitvoert conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Hoorn doet meer dan woning onderhoud

 

Klusbedrijf Hoorn is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist op het gebied van woning onderhoud heeft De Vakman Wouter Sas veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, hourrotherstel, isoleren, interieurbouw en het plaatsen van (dak)ramen, deuren, kozijnen, dakkapellen, dakopbouwen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het onderhoud van uw woning ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Wouter Sas uit Hoorn

 

Lees meer over De Vakman Wouter Sas uit Hoorn

 

Direct contact mail w.sas@devakman.info of bel 06 – 57 56 54 09

 

Onderhoud woning door klusbedrijf Hoorn | De Vakman Wouter Sas

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
En jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau