Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Metselaar in Nieuw Buinen

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Metselaar in Nieuw Buinen

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te metselen? Bent u op zoek naar een professionele metselaar in Nieuw Buinen om het metselwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Nieuw Buinen, De Vakman Jaap van Wattum. Hij neemt u graag uw metselwerk uit handen. Als metselaar heeft De Vakman Jaap van Wattum kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren metselwerk, voegen, decoratief metselwerk en renovatiewerk. Uiteraard kan deze Vakman u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies en mogelijkheden. Kortom een klusbedrijf in Nieuw Buinen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Jaap van Wattum krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Metselaar in Nieuw Buinen | De Vakman Jaap van Wattum

 

Klusbedrijf in Nieuw Buinen ook Metselaar

 

De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare metselaar in Nieuw Buinen kunt u terecht bij De Vakman Jaap van Wattum. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Jaap van Wattum heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen.De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken , dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Nieuw Buinen meer dan alleen Metselaar

 

Klusbedrijf uit Nieuw Buinen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als metselaar heeft De Vakman Jaap van Wattum veel ervaring met het metselen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, stucadoorwerk, schilderwerk, elektra en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen of vloeren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Jaap van Wattum kan naast metselaaren ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen

 

Lees meer over De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen

 

Direct contact mail j.vanwattum@devakman.info of bel 06 – 52 67 06 66

 

Klusbedrijf en metselaar in nieuw buinen | De Vakman Jaap van Wattum