Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Loodgieter in Maarssen

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Loodgieter in Maarssen

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om uw loodgieterwerk te uit te voeren? Bent u op zoek naar een professionele Loodgieter in Maarssen om het loodgieterwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Maarssen, De Vakman Junior Rietvelt. Hij neemt u graag uw loodgieterwerk uit handen. Als Loodgieter heeft De Vakman Junior Rietvelt kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. Uiteraard kan deze Loodgieter u ook van dienst zijn met vakkundig vrijblijvend advies. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Junior Rietvelt krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en loodgieter in Maarssen | De Vakman Junior Rietvelt

 

Klusbedrijf in Maarssen ook Loodgieter

 

De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare Loodgieter in Maarssen kunt u terecht bij De Vakman Junior Rietvelt. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie. De Vakman Junior Rietvelt heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde looedgieter klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en is VLOK erkend klussenbedrijf. Hierdoor krijgt u op alle werkzaamheden die De Vakman uitvoert conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Maarssen meer dan alleen Loodgieter

 

Klusbedrijf Maarssen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als Loodgieter heeft De Vakman Junior Rietvelt ervaring met loodgieterwerk in uiteenlopende situaties, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, dakwerk, traprenovatie en het plaatsen van dakramen, dakkapellen, vloeren en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast loodgieterwerk en ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder en woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen

 

Lees meer over De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen

 

Direct contact mail j.rietvelt@devakman.info of bel 06 – 48 68 76 87

 

Klusbedrijf en Loodgieter uit Maarssen | De Vakman Junior Rietvelt