Ik wil een vakman: inhuren worden

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Nieuw Buinen

Direct een offerte aanvragen

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Nieuw Buinen

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw keuken te plaatsen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Nieuw Buinen om de keuken van uw woning perfect te plaatsen? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Nieuw Buinen, De Vakman Jaap van Wattum. Hij neemt u graag het plaatsen van uw keuken uit handen. De Vakman Jaap van Wattum heeft veel ervaring met het plaatsen van keukens. Uiteraard kan deze specialist in keukenrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw keuken. Hij heeft een goed gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Jaap van Wattum krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Nieuw Buinen | De Vakman Jaap van Wattum

 

Klusbedrijf uit Nieuw Buinen specialist in keuken plaatsen

 

De Vakman Jaap van Wattum geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in het plaatsen van uw keuken kunt u terecht bij De Vakman Jaap van Wattum, klusbedrijf uit Nieuw Buinen. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken , dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor het plaatsen van uw keuken.

 

Klusbedrijf uit Nieuw Buinen doet meer dan plaatsen keukens

 

Klusbedrijf in Nieuw Buinen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het plaatsen van keukens heeft De Vakman Jaap van Wattum veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van keukens, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, stucadoorwerk, schilderwerk, elektra en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen of vloeren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast een keuken plaatsen ook een complete verbouwing van badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen

 

Lees meer over De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen

 

Direct contact mail j.vanwattum@devakman.info of bel 06 – 52 67 06 66

 

Keuken plaatsen door klusbedrijf uit nieuw buinen | De Vakman Jaap van Wattum