Klusbedrijf en Elektricien in Stadskanaal

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Elektricien in Stadskanaal

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om uw elektra te vervangen of te plaatsen? Bent u op zoek naar een professionele elektricien in Stadskanaal om de elektra van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Stadskanaal, De Vakman Martin Drok. Hij neemt u graag uw elektrawerk uit handen. Als elektricien heeft De Vakman Martin Drok kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. Uiteraard kan deze elektricien u ook van dienst zijn met vakkundig vrijblijvend advies. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Martin Drok krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs 

Klusbedrijf en Elektricien in Stadskanaal | De Vakman Martin Drok

 

Klusbedrijf in Stadskanaal ook Elektricien

 

Klusbedrijf en Elektricien in Stadskanaal | De Vakman Martin DrokVoor een betrouwbare elektricien in Stadskanaal kunt u terecht bij De Vakman Martin Drok. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Martin Drok heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde elektra klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Stadskanaal meer dan alleen Elektricien

 

Klusbedrijf Stadskanaal is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als elektricien heeft De Vakman Martin Drok veel ervaring met elektra in uiteenlopende situaties, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, loodgieterwerk, installatiewerk, telecommunicatie, CV, kachels, zinkwerk, schilderwerk, behangwerk, wandafwerking en het plaatsen vloer, rolluiken, zonwering, zonnepanelen, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast elektra en ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Martin Drok uit Stadskanaal

 

Lees meer over De Vakman Martin Drok uit Stadskanaal

 

Bel 06 – 24 14 45 26 of mail naar m.drok@devakman.info

Klusbedrijf en Elektricien in Stadskanaal | De Vakman Martin Drok

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
En jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau