Ik wil een vakman: inhuren worden

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Nieuw Buinen

Direct een offerte aanvragen

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Nieuw Buinen

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw badkamer te renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Nieuw Buinen om de badkamer van uw woning perfect te renoveren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Nieuw Buinen, De Vakman Jaap van Wattum. Hij neemt u graag het renoveren van uw badkamer uit handen. De Vakman Jaap van Wattum heeft veel ervaring met het renoveren van badkamers. Uiteraard kan deze specialist in badkamerrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw badkamer. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Jaap van Wattum krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Badkamer renoveren door Klusbedrijf uit Nieuw Buinen | De Vakman Jaap van Wattum

 

Klusbedrijf uit Nieuw Buinen specialist in badkamer renoveren

 

badkamer renoveren door klusbedrijf uit nieuw buinen | de vakman jaap van wattumVoor een betrouwbare specialist in het renoveren van uw badkamer kunt u terecht bij De Vakman Jaap van Wattum, klusbedrijf uit Nieuw Buinen. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf..De Vakman Jaap van Wattum heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde badkamer klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en is geeft u conform de algemene VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor uw badkamer verbouwing.

 

Klusbedrijf uit Nieuw Buinen doet meer dan renoveren badkamers

 

Klusbedrijf in Nieuw Buinen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het renoveren van badkamers heeft De Vakman Jaap van Wattum veel ervaring met het onderhouden en renoveren van badkamers, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, stucadoorwerk, schilderwerk, elektra en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen of vloeren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast timmerwerk ook een complete verbouwing van uw badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen

 

Lees meer over De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen

 

Direct contact mail j.vanwattum@devakman.info of bel 06 – 52 67 06 66

Badkamer renoveren door klusbedrijf uit nieuw buinen | De Vakman Jaap van Wattum